PC Opstarten In Veilige Modus 2021

Nadat je hebt bevestigd dat je graag teruggaat naar de vorige versie van de driver, moet je nog een keer herstarten om definitief naar de voorgaande situatie terug te kunnen. Als het even kan, gebruik dan de herstartfunctie van het besturingssysteem (of het NAS-systeem). Gebruik de reset- of powerknop pas als de interface vastloopt of de pc niet meer te benaderen is. Bij Geavanceerde opstartopties klikt u op de knopNu opnieuw opstarten. Nu verschijnt het onderstaande scherm met de optie om te controleren op updates.

Dit kan echter enige tijd duren, er wordt zo’n 4 GB aan data gedownload, die ook nog moet worden geverifieerd. Daarna wordt er een bootable usb-stick aangemaakt. Ga er vanuit dat de totale procedure ongeveer een half uur tot drie kwartier in beslag neemt. Microsoft heeft naast de directe upgrademogelijkheid van Windows 10 naar de Creators Update ook de Media Creation Tool bijgewerkt.

Alternatieven Voor Windows Defender

Het besturingssysteem download en installeert updates automatisch, zodat het systeem altijd up-to-date is. Geen zorgen, deze gaan in het geheel over naar de nieuwe installatie van Windows 11. Applicaties zullen blijven werken, ook oudere 32-bits programmatuur. We hebben bij Exite uitvoerig getest met Windows 11 en veelgebruikte apps en zijn daarin geen eigenaardigheden of issues tegengekomen. Wil je zeker zijn dat jouw bedrijfssoftware werkt, neem dan voor de zekerheid even contact met driversol.com/nl/drivers/bluetooth-devices ons op. Een update kan bestaan uit programma- en beveiligingsoplossingen en nieuwe functies in een versie van Windows.

  • Als Windows 10 normaal opstart, dan ligt het waarschijnlijk aan een recent geïnstalleerd programma.
  • Ook wanneer je je computer of laptop wilt verkopen of doorschuiven naar het volgende gezinslid, dan is het prettig als je die helemaal schoon kunt opleveren.
  • De eenvoudigste manier om dit te doen is het commando Uitvoeren te gebruiken (Windows logotoets + R), dat zoekt naar inetcpl.cpl.
  • De app Systeemvoorkeuren heet vanaf nu Systeeminstellingen en heeft een nieuw ontwerp gekregen.

Ook heeft Windows 11 Mixed Reality functies aan boord die klassieke programma’s geschikt maken voor weergave in een virtuele wereld. Windows 11 Education is ontwikkeld voor gebruik in scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen. Ook hier ligt de nadruk op extra beveiliging en beheer voor meerdere computers. De beheerder kan bepaalde functies uitschakelen. Zo kan er bijvoorbeeld voor gezorgd worden dat leerlingen en studenten niet zelf apps kunnen installeren. Bij het installeren van software heb je vaak te maken opties.

Het Loskoppelen Van Externe Apparatuur

Het starten van de systeemherstelfunctie is afhankelijk van het merk van je systeem. Ga vanaf een apparaat met Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10 naar de pagina Microsoft-softwaredownload voor Windows 10 om het hulpprogramma voor het maken van media te gebruiken. Bent u er zeker van dat u het herstelpunt wilt terugzetten? Onder het kopje ‘Beschikbare stations’ staan uw harde schijven.

Laatste Stap

Als het goed is, vindt de wizard die automatisch en kun je de gewenste en wellicht meest recente kopie selecteren. In het eerste deel van dit artikel hebben we gezien hoe je de tandem WinPE-WinRE op diverse manieren kunt opstarten. We bekijken nu welke herstelmogelijkheden zich vanuit deze omgeving aandienen. Macrium Reflect kent behoorlijk wat opties in de gratis versie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.